Mood Stockholm

Mood Stockholm är en galleri som är belägen i centrala Stockholm. Det ligger på gångavstånd från Hötorgets tunnelbanestation och i närheten av busslinjerna 1 och 2. För inte länge sedan var kvarteret i Stockholms buissnessdistrikt inte alls så fartfyllt som det är idag, då det nu är ett levande centrum med allt från nöjesliv, shopping till restauranger.
Gallerian har öppet alla dagar i veckan, med tider som varierar sig från vardagar och helger. Även på de flesta helgdagar har gallerian öppen.

Shopping
I Mood Stockholm finns ett trettiotal olika butiker värda att besöka när man är på shoppingrunda. Är det kläder man är ute efter finns det bland annat butiker som Best Of Brands, Ralph Lauren Childrenwear och Hobbs för att nämna några. När det kommer till inredning finns även där ett antal butiker, som Badda & Bada, Posh Living och Yellow Corner med flera. Skobutiker finns det även ett antal av, samt butiker som passar in i kategorin skönhet och hälsa.

Restauranger och caféer
När man besöker gallerian får man inte missa att unna sig en god lunch eller en varm kopp kaffe. Är det en middag eller enbart en cocktaildrink får man inte missa det heller. Mood Stockholm erbjuder både restauranger, barer och caféer för alla sina besökare. Café Egoiste, Royal Copenhagen och The Champagnebar by Richard Juhlin är enbart några utav dessa.

Skönhet och Konferens
För de som vill förbättra sitt yttre finns det även chans till det på gallerian. Det finns behandlingar inte bara för håret hos frisören, utan även för fötterna, händerna och ansikten på olika salongen och butiker. Den som hellre vill köpa hem ett eget hemma spa kan välja mellan allt från en avancerade massagedyna till enklare massagekrok.

Dessutom erbjuder gallerian chansen till konferens. Mood Stockholm har ett antal lokaler som hyrs ut om man vill blanda affärer med nöje. Vill man ha en mer unik upplevelse, finns det två stycken träkojor på tredje planet som hörs ut till konferensgrupper på 6-8 personer.

Källor:

Turiststockholm.se
stockholm.se
MoodStockholm.se