Barkarby Handelsplats

Köpcentret Barkarby Handelsplats ligger beläget i Barkarby och är för många inom Järfälla kommun det självklara valet när det gäller shopping. Men då det bara tar 15 minuter att åka hit från Stockholm C är det även många som besöker Barkarby för att ta del köpcentrets stora utbud.shopping i Stockholm

Ett av de större dragplåstren vid köpcentret är möbelvaruhuset IKEA samt Stockholm Quality Outlet som har riktigt bra priser på märkeskläder. Med ca 65 butiker finns det något för alla i köpcentret. Några av de butiker som finns är Plantagen, El-Giganten och DUKA.

År 2005 påbörjade arbetet med att utveckla en företagarförening för de företag som ligger i och omkring köpcentret. Detta för att ett tydligare samarbete skulle kunna växa fram och för att de gemensamt skulle kunna arbeta för att handelsplatsen skulle bli en av de bästa i Stockholmsområdet. Bland annat har en gemensam hemsida skapats och regelbundet samordnas aktiviteter på området som gör att fler besökare söker sig hit.

Spara pengar med kuponger och rabattkoder

För många är lördagsnöjet att shoppa. Men ännu roligare blir det om pengarna räcker lite extra långt. För de som bor i närheten, och får direktreklam, är det inte svårt att hitta erbjudanden och rabattkuponger som gör det billigare att handla. Detta både i direktreklam och i dagstidningen.

Men det man ska komma ihåg är även att väldigt många av de butiker som finns i Barkarbys handelsplats är stora kedjor som finns runt om i hela Sverige. När exempelvis Stadium har kampanjer och reor gäller detta över hela Sverige. Många gånger gäller även rabattkupongerna i samtliga butiker. För den som har en rabattkod som används vid onlinehandel finns även orsak att besöka köpcentret. Stadium erbjuder exempelvis gratis frakt till närmaste butik även om varan handlas online. Så oavsett om det är rabattkoder eller rabattkuponger som sänker priset erbjuder köpcentret en orsak till besök.